středa 23. března 2011

Tostadas

Tostadas

kukuřičné placičky
pečené fazole v konzerve
olivy
cervena paprika
nalozene jalapeno papricky
feta syr
salsa

Kukuricne placicky potreme rozmackanymi fazolemi a poklademe na drobne kousky pokrajenymi olivami,paprikou a jalapeno. Nakonec posypeme syrem feta a v troube rozehrate na 190 C asi 10 minut zapeceme. Okamzite podavame a na taliri jeste doplnime salsou.

Tostadas

corn tostadas
baked beans
olives
red pepper
pickled jalapeno
feta cheese
salsa

Spread baked beans on corn tostadas. Top with chopped olives, jalapenos, red peppers and feta. Bake in preheated oven at 375 F for about 10 minutes . Serve hot topped with salsa.


Dobrou chut !

Enjoy!
Posted by Picasa

12 komentářů:

Biancaprincipessa řekl(a)...

skvele recepty hlavne preto ze zboznujem mexicku kuchynu!

Cecilia - Titi řekl(a)...

mmmmm rico, rico :)
Titi

Vivi řekl(a)...

Exkluzíííííííve! Okamžitě se sbírám od rozvrzané počítačové židle, startuju naše žihadlo a jedu do Globusu na nákup. K večeři totiž bude...tramtadadá...Tostada! ;-)

Nicola řekl(a)...

mm super mozno niekedy skusim:)

Monika řekl(a)...

Urcite to stoji za to!

Michelle's Style File řekl(a)...

Yum!

x
Michelle
www.michellesstylefile.blogspot.com

Chubby Chieque řekl(a)...

Wow.. this is absolutely yummy...

Thanks God, there is a language translator §;-)

Happy Nite,
/chie

daja-duha řekl(a)...

Ahoj Moni,můj komentář bude delší,já se totiž na Tvůj druhý blog mohu dostat ,jen nejde psát komentáře!!!O tomto blogu jsem nevěděla,až do dnes !Jsem fakt štastná ,že konečně Ti mohu napsat!!!Prosila jsem blogerky at´ti dají vědět,jaké to je se mnou ,ale nic...takže budu psát na tento!Jsem moc ráda,že se s tebou mohu kontaktovat,líbí se mi u Tebe Daja-Duha

Daja řekl(a)...

Ahoj Moni,musím Ti psát tady,jak jsem uviděla tu korálovou barvu srdce mi poskočilo!!!Vybrala bych si tu kabelku ůůůůůůůůůůůůůůžasná s ten prsten růžeááááááách...Daja

Radush řekl(a)...

ahoj Moni, jej to je super blog...já miluju jídlo! :D přesně něco pro mne, jsem ráda, žes zavítala ke mě a tím pádem našla Tebe :) ať se daří, dávám do oblíbených! pa R.

Dajvla řekl(a)...

Krásný blog. já jsem teda držela dietu a pohled na takové blogy plných dobrot ve mně vzbuzoval hlubokou depresy, kašlu už na diety. příjdu zase na čumandu.

Larisa řekl(a)...

Našel jsem Mr. Pedro na blogu od někoho, kdo ho doporučuje každému, kdo hledá půjčku. Byl jsem tak nadšený a motivovaný být v této pozici finanční svobody, protože moje rodina hladověla, oslovil jsem pana Mr. Pedro v žádosti, kterou jsem mu řekl, můj životní příběh o finanční situaci, pošle mi formulář žádosti, abych vyplnil své údaje, což jsem udělal, poté, co mi poslal smlouvu o půjčce, předal jsem ji svému právníkovi k vyřízení podívejte se a poraďte mi jak dál. Podepsal jsem smlouvu o půjčce poté, co byla moje půjčka schválena před několika hodinami, banka mě kontaktuje ohledně převodu prostředků a poplatků, které musím uhradit na přepážce banky. bylo velmi příjemné pracovat s panem Pedrem a velmi mu děkuji za pomoc, kterou mi poskytl a která opravdu pomohla mé rodině hladovět. Kontaktujte prosím Mr. Pedro na e-mailu: pedroloanss@gmail.com, protože je vždy zaneprázdněn, ale mají s ním také dalšího profesionálního spoluhráče.